Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/deb15455/domains/omgeef.nl/public_html/includes/menu.inc).

Marlou

Sinds 2008 werkt Marlou als sociaal ontwerper aan projecten in de openbare ruimte. Haar werkwijze kenmerkt zich door de mensen, oftewel de gebruikers en andere belanghebbenden van het te ontwerpen product of dienst, in projecten centraal te zetten. Dat wil zeggen; goed luisteren naar wensen en behoeften, een juiste vertaalslag maken en het bundelen van krachten om tot een originele gezamenlijke oplossing te komen.
Haar drijfveer is het integraal verbeteren van leefomgevingen, vanuit de mensen zelf. Juist voor die plekken waar sociale vraagstukken, fysieke kwesties en complexe processen tussen meerdere partijen samenkomen. Bewonersparticipatie wordt vaak als negatief, moeizaam en tijdrovend gezien. Marlou maakt in haar werk dan ook graag duidelijk dat het betrekken van bewoners bij ontwikkelingen in de wijk effectief, efficiƫnt en leuk kan zijn.

Contact:
marlou@omgeef.nl
(+31) (0) 6 44792178

Betrokken bij de volgende projecten: